Post by disrcallsearchdescrh on Feb 11, 2022 10:49:31 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Qəhrəman liqasında oyunçular nədənsə mənimkindən daha pis avadanlıqlara malik olsalar da, sağlamlığı 12 dəfə artırana qədər əyləncəli vaxt keçirirdim. Bunun heç bir mənası yoxdur. İnsanlar aldadır, yoxsa nə deyə bilmərəm. Tərtibatçılar açıq şəkildə kifayət qədər əhəmiyyət vermirlər. Redaktə: bir neçə cəhdimi vermək qərarına gəldim və sonra oyunun yelin zibil olduğunu başa düşdüm və inkişaf etdiricilər yalnız pulunuzu istəyir. 0 ulduz verə bilsəydim
Əyləncəli oyun, lakin səhvdir. Reklamlara baxdığınız üçün mükafatlar yalnız ana səhifədə olarsa keçər, beləliklə siz daim böyük mükafatları itirirsiniz və heç bir səbəb olmadan reklamlara baxırsınız. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Oyuna nə qədər irəli getsəniz, bir o qədər mikrotransaksiyaları üzünüzə salır. Üstəlik, PvP (bu oyun "oflayn" olaraq qeyd edildiyi üçün mövcud olmamalıdır) tamamilə balanssızdır, ya siz rəqibinizi tamamilə məhv edirsiniz, ya da sizi tamamilə məhv edir, aralarında heç bir şey yoxdur.
Bu oyunu bəyənirəm, amma oyunu daha yüksək səviyyələr üçün nə vaxt yeniləyəcəksiniz? Bu, 700-cü səviyyədən sonra bütün əyləncəli kiçik mükafatların dayanması kimidir. Normal sloqdan başqa hər şeyi maksimum dərəcədə artırdıqdan sonra həqiqətən etmək üçün heç bir şey yoxdur. Ona görə də bir ulduz götürdüm. Və daha yüksək səviyyələr üçün heç bir şey olmadan çıxan hər yeniləmə, mən başqa bir ulduzu götürürəm və cansıxıcı olduğu üçün oynamağı dayandıracağam.Oyunu yeniləyin, indi xəta var və oynamağa dəyməz.
Əyləncəli və asılılıq yaradır. Sadəcə oyunçu səviyyəsində səviyyə həddi olub-olmadığını və ya səhvlə qarşılaşdığımı maraqlandırıram. Artıq bir həftədən çoxdur ki, 99-cu səviyyəli oyunçu səviyyəsində ilişib qalmışam.
Oyun çox yaxşıdır Əməyinizi yüksək qiymətləndirirəm siz ragdoll oyunları kimi digər oyunları da hazırlamalısınız yaxşı oyun çox yaxşı oyun Və mən dağıdıcı oyunlar et deməyi unutmuşam çünki onları çox yükləyərdim ona görə də personajlarınızı çox şeylərdə sevirəm. oyunlar amma oyunlarda həmişə yeni şeylər alıram amma oyun həmişə yaxşıdır silsəm oyununuzu həmişə xatırlayacağam
Mən cəmi 3 gün oynamışam və oyunum birdən-birə 13%-dən çox yüklənməsəydi, 4 ulduz verərdim ki, məni silməyə məcbur etdi və tərəqqimin xilas olacağına ümid edirəm, amma olmadı.
Bu oyun həqiqətən əladır, lakin bir problem var, problem odur ki, oyun məni oyundan çıxarır və deyir ki, "Hero Factory cavab vermir" bu, yalnız hər 5 dəqiqədən bir baş verir və çox bezdirici olur, lütfən, səhvi düzəldin, həm də pəriyə toxunduğum zaman o, mənə çoxlu miqdarda qızıl təklif edir və reklam görünəndə o, məni çıxarır və ya sadəcə bir dəqiqəlik telefonumu dondurur, xahiş edirəm bunu düzəldin və mən onu 5 ulduzla qiymətləndirərəm və səhvlər sizin də başınıza gəldi və mən bu oyunu və onun əyləncəsini çox tövsiyə edirəm
Reklam gücləndiriciləri təklif edən oyunu sevməlisiniz, lakin onlar heç vaxt bitmir və ya onları bağlamaq imkanı verir. bütün bunlardan sonra heç bir mükafat almırsınız...
Ən son yeniləmə gücləndirici vaxtları 60 dəqiqədən 10 dəqiqəyə endirdi. Onlar düzələnədək məndən adi 1 yox, indi saatda 0 baxış əldə edəcəklər.
Oyun əladır, AMMA lənətə gəlmiş PVP-nin kütləvi tarazlığa ehtiyacı var. Tam basqın zirehi 25-20 bıçaq ustası ilə tam atəş dəstim, zəhərli silah və elementar olmayan zirehlərdən istifadə edən 23-20 oxatana məğlub oldu. Demək istəyirəm ki, gəlin, elementar üstünlüklər haradadır???
Bu oyunda seriya balansı problemi var. Fərdi səviyyələr çox güclüdür, belə ki, nadir zirehlər. Beləliklə, pul ödəyən oyunçular həmişə daha güclü olacaq. lvl 600-də oyun güc miqyasını dayandırır, beləliklə oflayn olduğunuz zaman irəliləməni dayandıracaqsınız. Nəhayət, onların ideyalarının tükəndiyini və irəliləyişinizi ləngitməklə bunun qarşısını almağa çalışdıqlarını başa düşürsünüz.
Pvp-ni sınamağa qərar verdim. TBH bu zibildir, siz eyni rütbədə olan digər oyunçulara qarşı qoymusunuz, lakin onlar 3 5 ulduzlu simvol əldə ediblər ki, bu da itirəcəyinizi çox açıq şəkildə göstərir. Üstəlik, siz kiməsə qalib gəlsəniz və onun 10+ qalibiyyət seriyasını bloklasanız, onlar ayrılıb itirdiklərini ləğv edirlər və beləliklə, oyun bu bonusu VERMİR. 1K mərhələsindən sonra oyun ümumiyyətlə darıxdırıcıdır.
Ümumilikdə yaxşı oyun, siz neçə multiplayer döyüşlərində iştirak edə biləcəyinizi məhdudlaşdırmasaydınız, mən onu daha çox oynayardım. Zəhmət olmasa bunu dəyişdirin!
Oyunun mütləq potensialı var, lakin reklamlar demək olar ki, hər dəfə çökür. Qalan hissəsinin nə qədər cilalanmış göründüyünə görə çox səhv oyun
Dərsliyin gecikməsini keçə bilmirəm və əgər dərslik Lance deyilsə, o zaman deyir ki, bu dayanıb və ya bu kimi axmaq bir şey, sən Allah xatirinə belə qəribə dərsliyi keçə bilməyəcəksən.
Əla oyun xoşuma gəlir amma bir az səviyyəli sistem qəribədir 1 dəfə növbəti dəfə 4 səviyyəyə qalxırsan saatda 1 səviyyə alırsan amma oyun hələ də oyundur mən də modelləri sevirəm ONLARIN ONLARIN ÇOX CUTE kiçik ppl hücumu tap titans canavarlar kimi bu oyunu bəyənirəm
Reklamlar hər dəfə oyunumu dondurdu, mağazanın əşyalarına klikləməklə və sonra onu bağlamaq oyunumu dondurdu. 30-cu qəzadan sonra sildim... Normal işlərlə məşğul olanda donubsa, əylənmək olmaz...
Mən zövq alıram, pis oyun deyil. Reklamlar ədalətlidir, çünki onlar bonuslarla gəlir və onları silmək üçün 12 dollar ödəyə bilərsiniz.
Oyun beşdən ikisi qəzaya uğradı, çünki yükləmə ekranı sənətini bəyənirəm...
Əyləncəlidir, çox reklamı olmayan əla oyundur, darıxdığınız zaman oynamaq üçün əyləncəli oyundur. Redaktə: Düzünü desəm, uzun müddətdir ki, oyunu oynamamışam.
Əla. Üzvlük ödənişi olmadan reklamların tamamilə buraxılmasına imkan verən hər hansı bir oyun mənim üçün qızıl kimi dəyərlidir. Reklamları ötürmək və onlara baxdığınız kimi mükafatlar əldə etmək seçiminə görə təşəkkür edirik.
Oyundan həzz alıram, lakin iki alış-veriş etdim və elementi almadım, proqramda alışları bərpa etmə düyməsi yox idi. Onların dəstəyi mənə qayıdanda rəyimi redaktə edəcək.
oyunun gedişatını telefonumda google play oyunu ilə bağlaya bilmirəm... tərəqqini saxlamaq üçün başqa seçim tələb edin...
Əyləncəli amma bütün reklamlar oyunu pozur. EDIT: Oyun indi işə salındığı üçün çökür.
Telefonumu endirdikdən sonra 5 dəqiqə ərzində söndürün və o, yenidən açılmayacaq. Telefonumun xarab olduğunu düşündüm. yükləməyin
Çoxsaylı döyüş üçün "uyğunluğu" düzəldin. Düzünü desəm, hər matçda uduzmaqdan yorulmuşam, çünki onlar məni qazanmaq üçün pul ödəyən insanlara qarşı cütləşdirirlər və bir nəfər mənim bütün oğlanlarımı vurur. Gülməli!
Son dərəcə optimallaşdırılmamış, bir istehlakçı kimi mən oyunun yaxşı oynamasını və yaxşı qrafikaya sahib olmasını istəyirəm, bu oyunda heç bir "çətinlik" demək olar ki, yoxdur, lakin mən onun ilk 4 saatından başqa bütün boş oyunlarda olduğu kimi həzz aldım. Bu, mənim fikrimcə, ən yaxşı boş oyundur, ondan asılı olmayaraq, bu oyun qısa müddət ərzində sürətli bir şəkildə birləşən layihə kimi görünür və ümumiyyətlə oyun aspektində və hamarlığında üstünlük təşkil edir.
Bu, xüsusiyyətləri ilə çox əyləncəli bir oyundur və onu demək olar ki, hər zaman oynaya bilərsiniz
Yavaş yeniləmə oyunu və lv 700-də ilişib qalan mükafat axtarışı! Daha çox yeniləmə edin, lütfən, belə olarsa, pulumu israf edin!
Sadə, özünəməxsus şəkildə unikal və sabit bir sürətlə irəliləyir. Ödəniş divarı yoxdur, sadəcə oyunu sürətləndirir. Yeganə mənfi cəhəti odur ki, bir növ yumşaq "oyunun sonu" var, burada yeni heç nə yoxdur və siz əsasən hər şeyə sahibsiniz.
Bu, həqiqətən əla oyundur, lakin onu əsəbiləşdirən həqiqətən əsəbi bir qüsurla. Boş bir oyun əsəbiləşəndə dəyərsiz olur. Əsas döyüş ekranı olmayan hər hansı bir ekranda oyundan çıxsanız və geri qayıtsanız, siz uzaqda olarkən nə qədər pul qazandığınızı sizə xəbər verəcəkdir. Amma onu sənə verməyəcəyəm. Belə bir aşkar səhv asan bir düzəliş olmalıdır.
Bu oyunlar vurma simulyatoru üçün uyğundur, lakin mənim 2 əsas problemim var: 1. Zavod yeniləmə düyməsini saxlamaq hər dəfə təkmilləşdirmək üçün ona toxunmaqdan baha başa gəlir? Niyə? Bunun heç bir mənası yoxdur və sizə heç bir yerdə deyilmir, mən 280-ci mərhələyə qədər fərqinə varmamışam. 2. Uyğun olmayan sehr variantları. Bəzən sizə 2x sehr üçün video təklif olunur, bəzən daha çox sehr üçün qiymətli qiymətə təklif olunur, lakin sonra başqaları sadəcə əsas sehr seçimini əldə edirsiniz.
Əvvəllər oynadığım ən yaxşı boş oyun, sabit artım tempi üçün çoxlu sikkə üçün kristalları (resurs deyil, dişli üçün təkmilləşdirmə) satmağı təklif edərdim. Silah və zireh nişanları daha çox ola bilər. Vaxt ayırdığınız üçün təşəkkür edirik.
Mən bu oyunu sevirəm, uzun bir iş günündən sonra həqiqətən kömək edir və oynamaq çox sadədir. Ən çox sevdiyim hissə kristalları birləşdirmək idi!
Yaxşı ki... medal birdən-birə eksponent olaraq düşdü, mən 40-60 milyon civarında idim, birdən bu gün 4 milyon aldım, hətta hücum statistikamı təkmilləşdirə bilmədim, nə oldu???
Əvvəlcə əla idi, lakin bu son yeniləmə hər şeyi alt-üst etdi və personajlarım heç bir zərər görmür və mən vaxta səyahətlə azaldılmış medallar alıram. Xoşbəxt deyil. Mən pulumu geri istəyirəm və bu oyuna çox pul xərcləmişəm
onun öz sevimli sənət üslubu var. və bu, mənim üzümə əlavə etmir. orginaldır. əslində əyləncəlidir. Mən məktəbdən evə gedib bir az musiqi qoyub sadəcə olaraq oynaya bilərəm
Mazes & More ধাঁধা nkc
Bu oyun əslində mənə digər boş oyunların təmin etdiyindən daha çox iş imkanı verir ki, bu da böyük bir artıdır. Qəhrəmanlarımı tətilə göndərməzdən və yenidən başlamazdan əvvəl daha yeni nailiyyətlərə çatmaq üçün onları səviyyələndirməkdən başqa, məni çox məşğul edir. Gücləndirici daşların birləşməsi də vaxt keçirməyə kömək edir. Kilidini açmaq üçün çoxlu sayda/müxtəlif nailiyyətlər var, ona görə də qiymətli daşlar yığmaq çətin deyil və mağazadakı əşyalar münasib qiymətə verilir! Əla!
Reklamlar bağlanmır və indi üç dəfə baş verib - bitdikdən sonra reklamdan çıxmaq üçün heç bir yol vermirlər. Siz birlikdə mükafatınızı itirərək proqramı bağlamalısınız.
Yalan danışmayacağam, indiyə qədər bu gsme-dən həzz aldım, hər şey olduqca məqbul bir sürətlə davam edir və digər boş oyunlar kimi sürükləmə kimi hiss olunmayan yerdə oynadığınız zaman sizi məşğul saxlamaq üçün kifayət qədər şey var. Mən boş oyunları sevirəm!
Səmimi olaraq deyərdim ki, bu oyun əyləncəlidir və bir az reklam vaxtı ağlınıza gəlmirsə, bu sizi narahat etməməlidir, lakin mən mütləq deyərdim ki, reklamsız seçim üçün bir az pul xərcləyin, oyunu daha axıcı və əyləncəli edin.
Çox gözəl oyundur, sadəcə müvəqqəti reklam problemi var. Mən 5 dəqiqə gözlədikdən sonra belə, gözləmək və ya bükmək reklamında geriyə sayma taymeri və ya küncdə x işarəsi yoxdur. Bundan başqa, qüsursuz bir oyundur.
Hero Factory - Idle tycoon Simulatie hyq
Zövqlü mexanika və qrafika ilə əyləncəli oyun. Mən beş ulduz verərdim, lakin inkişaf etdiricilərin reklam mükafat sistemlərini düzgün qəbul etməməsi mənim üçün böyük problemdir. Tam reklamı izlədikdən sonra mənə çoxsaylı mükafatlar, o cümlədən bir çox növ Fairy mükafatları və 2x qiymətli daş mükafatı verilmədi (məsələn, 60-cı səviyyəyə çatdığım zaman, standart qiymətli daş mükafatı 39 qiymətli daşdır və ya bunu reklamla 2 dəfə artıra bilərəm. , amma əslində reklam yalnız 10 əlavə daş verir...bunu bilsəydim, hər biri 20 daş üçün gündəlik reklamlara baxardım). İnkişaf etdiricilərin bunu etdiyinə nifrət edirəm.
Son yeniləmə medal sistemini pozdu. hələ də oynayan hər kəs üçün məsləhət, mən hər medala klikləməklə onu düzəltdim və o, bonusları yenidən aktivləşdirdi. əlavə olaraq, geri qayıdın və hər dəbilqənin/silahın hər dərisinə klikləyin, çünki bu bonuslar ulduzlar kimi fəaliyyətini dayandırdı. İnkişaf etdirici tərəfindən düzəldilənə qədər burada 2 ulduzlu reytinq...