Post by disrcallsearchdescrh on Feb 11, 2022 10:58:21 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ infinite all hack ▞▞▞
▞▞▞ Grow SwordMaster - Idle Action Rpg 2022 version ▞▞▞
Je to úžasné, zobrazuje reklamy iba pri načítaní tejto hry a je to len obrázok. Navyše som to dostal len včera a už som veľmi ďaleko. NAJLEPŠIA HRA.
Nudné a opakujúce sa, žiadny skutočný potenciál rastu.
Je časovo náročná
Stratil som 11 bežných zvitkov, aby som získal niekoľko zelených a nefungovalo to. Tiež premrhaných 11 000 zlatých (((
keď reštartujete úrovne, nezískate viac exp alebo úrovní, keď reštartujete, zmeňte to
OMG PLZ VYTVORTE VIAC TAKÝCHTO HRY
Taká zábava
Pevná mechanika. Jednoduchá vzrušujúca herná slučka.
Wow, tak starý sxhool, ale je to skvelá hra
Je to dobré
Stále padá po reklamách.
je to dobrá hra...ľahko sa hrá, ale G.M. môžete pridať ďalší bezplatný darček(diamant/kryštál...aktualizujte čas reklamného filmu/žalára v režime offline...ľahko získate viac materiálov... Vďaka vám G.M.^^
Hrať túto hru je naozaj veľmi zábavné, aj keď je trochu ťažké začať. Ale chyby s ,,vežou temnoty-" a ,,Beast dungeonkeys" musia byť opravené. Každých desať minút by ste mali dostať jeden kľúč, ale veľmi často ho nedostanete a musíte čakať ďalších desať minút, alebo aj viac, keď potom ďalší tiež nefunguje... inak 5-hviezdičkový ^^
Johnny Trigger: Action Shooter Aksiyon ovpd
Vzácna mobilná hra, ktorá vám v skutočnosti umožňuje prísť s vlastným herným štýlom a stratégiami na riešenie výziev, ktoré predstavuje. Som fanúšikom mikrotransakcií alebo mechaniky gacha? č. Budem sa na ne sťažovať v hre, ktorú môžem hrať zadarmo, keď to nebude len ako chytenie peňazí? tiež nie! oplatí sa to vyskúšať, pokiaľ nie ste obzvlášť náchylní platiť neprimerané sumy v takýchto nastaveniach, aj keď uvažujem o tom, že tých osem dolárov minú na odstránenie reklám.
buďte milí, keby tam bola funkcia 'Preč'. inak je to ok
1 hodinu do toho a ani jeden pridať. Pekný
Veľmi zábavné milujem to 🤩
Je to zábavná hra, choďte hneď
Zatiaľ je to celkom zábavné - nie úplne nečinné, ale to je v poriadku. Reklamy tiež nie sú bláznivé, takže je to pekné.
👍
Meh
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога nmci
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога dfm
Je to v poriadku
Je to v poriadku, ale je tu množstvo nedostatkov, ako napríklad to, že časovače sa nespustia, keď aplikáciu ukončíte, a položky sa neškálujú podľa úrovne, takže za vyššie úrovne nedostanete viac odmeny.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Vaidmenų žaid. yvd
Môže to byť naozaj dobrá hra, ale teraz je veľmi nevyvážená. Pokračujete v levelovaní normálnym tempom a doslova, keď dosiahnete lvl 21, absolvujete asi tisíc bitiek na zvýšenie úrovne, v kobke vašej najvyššej úrovne. Myslím si, že je to chyba, ale v každom prípade, keď dosiahnete lvl 21, trvá niekoľko dní, kým v hre nedosiahnete žiadny pokrok. Aktualizácia: Zhoršilo sa to, keď som hru odinštaloval a po niekoľkých dňoch som jej dal novú šancu, no pri jej otvorení som stratil všetok svoj pokrok, aj keď som ju uložil cez Google Play!
Bolo to skvelé
Dobrá hra a dosť návyková. Bez energie a bez čakania.
Milujte estetiku a pokrok, má jednoznačný nádych starej školy, ktorý dobre sedí. Odporúčam!
Najlepšie
Táto hra je ako moje staré hry
Zatiaľ skvelá hra
Je to zábava, ale potrebuje viac úrovní a viac mečov. Je zábavné hrať, ale pozerám anime soo. Hrám len pár hodín, ale je to zábava. Pls, nemyslite si, že je to zlé, že je zábavné hrať. Myslím, že sa veľmi bavíte.
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Игре улога nmci
Je dobré, že ste dostali päťhviezdičkové hodnotenie
Pekná hra super dobrá na pixelovú a nečinnú hru! Ďakujeme, že ste to urobili
Dobrá hra
Výborná hra! V podstate ako ornaRPG, ale oveľa lepšie!
Celkovo naozaj dobrá hra, po určitom bode trochu drsná, ale stále zábavná. Mám naozaj zlý problém, postava sa po 21. lvl nechce zvýšiť, zvykne sa mi zaplniť asi 1/5 môjho xp baru po prekonaní novej úrovne. Teraz dostávam 0,8 xp za úroveň. Pomôžte niekto.
Je dosť ťažké získať zdroje a veci, naozaj ťažká hra, na ktorú sa dá zvyknúť
Myslím, že je to skvelá hra. Dúfam, že počujete tohto tvorcu, ale chcem aktualizovať hru Pls pls pls!!