Post by disrcallsearchdescrh on Feb 11, 2022 11:13:33 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz status vip ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
Za dużo dodawaj na każdym etapie, który zmusiłeś do obejrzenia (30+ sekund) wideo. Nie pobieraj tego
Rozgrywka to nie to samo co reklama
pizza na obiad?
Grą jest fajna mam czm ma Tak mało pobrań
Na podstawie recenzji myślę, że przekażę dalej grę, dopóki reklamy nie zostaną ponownie umieszczone.
Kozak gra
Za dużo reklam f****
To było miłe, ale wiele reklam miałem zamiar dać mu 5 gwiazdek, ale tak wiele reklam i trochę glichea
😁.
Jest ok, ale nie jest to gra, do której przejdę pierwszy. W porządku
Przyzwoita gra, ale po każdej bitwie daje opcję nagrody bez filmu, ale jeśli ją klikniesz, i tak wyświetli film. Okropna praktyka.
To całkiem dobra gra, jak na odrobinę cyfrowej destrukcyjnej zabawy. Moje dwa największe problemy to ogromna liczba reklam, które są wymuszane, nawet jeśli zdecydujesz się stracić nagrody, nadal wyświetlasz reklamy, teraz musisz przesiedzieć to bez niczego. Inną kwestią jest brak przywiązania do fizyki. Można wybić wszystkie oprócz jednej lub dwóch podpór parterowych i jakoś nadal mieć jedną, dwie lub nawet więcej pięter jakoś wciąż na górze i podtrzymywanych przez te belki. Więc precyzja nie ma sensu.
Kurwa, marnuj mój czas
czy to jest rok 1980?
Spokko
Nie można grać bez reklam... Za dużo reklam!!
Dobra gra. Mój mały uwielbia tą gr
Problem polega na tym, że nigdy nie pokazuje prawdziwej ceny, takiej jak spiner lub apolycase 😵🤧🤯😎😵🤮🤠🤮☹☹🤧😵🤧🤯😎🤯🤧🥴🤧🥴🤓😵😎🥴🤓😟🤓😟🧐😟🥴🥵🥴 drobne poprawki błędów! ! To nie reeeeeal
Toy Army: Draw Defense Strateške igre qehs
to wygląda niesamowicie😎
Super gra. Grałbym w to więcej, gdyby nie było tak denerwujące reklamami po każdym etapie.
Tasty Planet Forever Aksyon eqmk
fajnie jest zgadzać się z innymi i dobrze się bawić
niesamowita gra tak trzymaj!
bardzo fajna
za wcześnie, by powiedzieć
lubię tę grę
Załóż złe gry, jeśli moje dane są nasze
Najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem
Wiele reklam
Ta gra jest bardziej jak ok. Wypróbowałem demo i to wszystko, stracisz zainteresowanie po zagraniu.
Może to być fajna gra, ale 30-sekundowe reklamy po każdych 15 sekundach rozgrywki są po prostu opóźnione. Nie, dziękuję. Grałem 8 minut, z czego 6,6 minut to były reklamy
Toy Army: Draw Defense Стратегии wzzr
Preety dobra fajna gra
to fajna gra!
Za dużo reklam. To sprawia, że jestem zły. Nudne też. 🥴🥴🥴.
Wow
BOJKOTOWE GRY GOOGLE
właściwie nieźle, mogę powiedzieć, że próbowali to zrobić, ponieważ nie było tak wielu reklam, ale nadal wymaga to sumy, ale poza tym jest całkiem niezły
bardzo fajna gra, dla zmęczonego umysłu ta gra była fajniejsza dla umysłu
Świetny. Musicie dodać więcej szczegółów. To dużo dla gry.
Gra jest świetna, jedyną rzeczą, która daje jej 3 gwiazdki, jest to, że po każdym lvlu, na którym grasz, jest reklama bez względu na wszystko. Jeśli zdecydujesz się pomnożyć swoje gry, reklama, jeśli zdecydujesz się po prostu zdobyć monety bez ich mnożenia, nadal reklama. Więc daję mu 2 gwiazdki tylko ze względu na reklamy, ale gra jest świetna.
Nie zapłaciłem za żadne reklamy, dlaczego nadal otrzymuję reklamy?
W każdej grze, w której nie mam możliwości wyłączenia denerwującej muzyki w tle. Tak, ta gra ma denerwującą muzykę w tle, która rozbrzmiewa, gdy tylko otworzę grę. Co się dzieje z tymi programistami? Czy jesteś taki tępy, czy to lenistwo, a może nawet zwykła niekompetencja. Lubiłem grać w tę grę, a nawet rozważałem brak reklam, ale ta drażniąca melodia, nawet nie chcę tej gry za darmo.
Zmuszasz mnie do zaakceptowania, cieszę się z odinstalowania!!
Toy Army: Draw Defense Strategi izt
Widziałem reklamę trochę za wcześnie.
Wow 😍😍😘
Jak na razie dobrze
To nie było tak, że w grze AD tak naprawdę była różnica między reklamami a prawdziwymi grami za złe daję tylko 1 gwiazdkę
Tego się spodziewasz...
Wolałbym zachować prywatność dla siebie. Nie mogę zagrać w grę, ponieważ na początku każdego poziomu nie mogę dotknąć „x” z powodu głupiego komunikatu: „Ograniczasz możliwość utrzymania gry. Jeśli chcesz naprawić ten problem, dotknij tutaj ”. Fajna gra, ale nie można w nią grać i nie jest to spowodowane mnóstwem reklam.