Post by disrcallsearchdescrh on Feb 11, 2022 11:19:30 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen drágakövek hack ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
10 perc után unatkozik
Nem egy td játék, hanem egy fúziós játék, nincs szint, és a platina evolúcióhoz hasonlítom
Elég jó nem tart sokáig
Nagyon jó játék, a legjobb időgyilkossághoz, és addiktív is.
Nagyon szeretem ezt a játékot
My Lovey : Choose your otome story Dobrodružné bqoa
ez a játék nem toronyvédelmi játék. ez egy játék. ahol tornyokat egyesít, hogy nagyobb tornyokat kapjon, egy apró történettel. 20 perc után unalmassá és ismétlődővé válik. rendben van, ha ingyen játszol, de ne pazarolj rá pénzt. NINCS LEHETSÉGES MÓDJA A HIBAHOZ, így olyan, mint egy kattintós játék.
NEM LEHET MEGÖLNI A 10-ES CSAPATOT
Rendkívül fizetős a győzelemért, hogy egy bizonyos pont után továbbléphess
Imádom a torony tervezését és koncepcióját, élvezem. Remélhetőleg lesz egy idegen otthoni világtérkép a támadáshoz, ahol új térképküldetést használhatsz, mint a kastélytornyodban, ahol van egy hősküldetés, és remélem, hogy lesz robot az új térképhez.
Turret Fusion Idle Clicker கேஷுவல் onr
Turret Fusion Idle Clicker معمولی luoh
Kicsit lassú
Turret Fusion Idle Clicker கேஷுவல் onr
Kicsit rossz
Nagyon egyszerű szórakoztató tétlen játék. Nagyon nagyra értékelem, hogy nem erőltetik le a torkodon a hirdetéseket, és inkább választási lehetőséget biztosítanak, hogy megnézik-e vagy sem.
több suff is lehetne, de ez fantasztikus
Először is ez egyfajta terv. teljesen add nehéz. a játék elején az emberek némi erőfeszítést tettek bele. de aztán a harmadik iteráció után a történetsor eltűnik. ezen a ponton folytathatja a játékosok gondoskodása nélkül. Többet ígértek nekem, és visszautasították. micsoda pazarlás!
Remek játék, de nem engedi, hogy belépjek, hogy megszerezhessem a jutalmakat és menthessek
Ez egy jó játék
Turret Fusion Idle Clicker פנאי bdvs
jó idő gyilkosa. nincs elég kihívás, kivéve a rangsorolást és a nagyobb fegyverek építését.
pihentető, szórakoztató játék, szép hangsávval. nem fizet a győzelemért
Rossz ingyenes anya játék
elképesztő, és a szemem kivételével gyorsan megfájdul, miután egy rayen játszottam, semmi más a telefonomon.
A legjobb játék amivel valaha játszottam!
Jó sztori
Baaaaaaaaad كل هدف اللعبه هى مش لعبه هى منصه لعرض الاعلانات
Nem rossz, élvezetes
Jó játék
Nagyon szórakoztató, de ami a tétlen játékokat illeti, a tartalom meglehetősen könnyű. A játék nagy része a kis tornyok egyre nagyobb tornyokká való kombinálásából áll. Ez az egyetlen előrelépés a játékban.
Kötelező felülvizsgálat
Turret Fusion Idle Clicker معمولی luoh
Mint
Kérlek adj hozzá még egy szakaszt (( plsssssss Awsome Game!!!!!
A tornyok fantasztikusak, mert mennyi sebzést tudnak okozni! Tetszik ez a játék!
Nagyon szeretem a játékot, de egy idő után fizetőssé válik.
Jóféle
Annyira jó, hogy jobb, mint a többi játékom
Eddig minden rendben, bár kicsit unom
Ezt nagyon élveztem. Nincs millió hirdetés, mint a legtöbb mobiljáték.
jó játék
ez egy nagyszerű játék, és nagyon szeretem, ez egy jó idő a Killer számára
Semmi
Turret Fusion Idle Clicker Rekreacyjne mzsn
Ez egy nagyszerű játék, kicsit túl leegyszerűsítő, bár szeretném, ha lenne mód a Towers bevételének javítására, még az összevonás előtt. jobb dolgokat szerezni vele
Ez egy nagyon rossz játék, amikor befejezed a játékot (presztízs), mindent elveszítesz, és újra és újra ugyanazt csinálod újra és újra és újra, örökké ugyanaz