Post by esmitaturmi on Feb 17, 2022 14:40:45 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničenu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Real Bike Racing 2022 version ▞▞▞
to je poput prave trke. njegova grafika je vrlo i izgleda prava utrka. Njegove kontrole su vrlo lijepe. To je kao 10+ igra, ali nije tako, ali je jako lijepa igra.😎😎😎
Ocjenjujem je 3 jer više nije isto kad sam imao 5 do 8 igrao sam ovu igricu sat vremena bilo mi je zabavno ali kad sam napunio 9 godina sam je izbrisao i kad sam imao 9 godina i 10 mjeseci instaliram i nije isto kašnjenje je li još uvijek tu bug kvarovi
Nemojte instalirati ovu igru jer nije lijepa i dalje 3 razine bit će lijepo igrati nakon te 4 razine ne možemo samo okretati i koliko smo brzine išli isto tako ne možemo samo pobijediti i troši prostor tako da' ne instalirajte ovu igru.
Odlicna je
Igru ne zanima... I kontrola jako loša..
Igrica je zabavna ali je grafika loša
Ova igra je zanimljiva, ali je potrebno promijeniti grafiku
Biti Sone Prijatelj impeta CIM se poljubiju u usne hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Real Bike Racing Racen gwyf
Prilično je dobar, ali možete li molim vas učiniti da izgleda realističnije, popravite grafiku, plz, a kada idem na oštar ugao, bicikl se sruši i igra se sama poništi pa popravite to
Sjajna i lijepa igra. prijatelji pokušavaju preuzeti ovu igru vrlo je lijepo. grafika je lijepa i tako dalje
Sjajna igra. Uživam je igrati....ali previše oglasa!!
Ova igra je izvrsna, ali također biste trebali osigurati način rada u kojem se možemo igrati i s našim prijateljima, a ažuriranje ne dolazi zato nam je dosadno
Ovaj aap je jako dobar i odličan 100%💯💯💯💯💯💯💯............
Svaki put kada ubrzate ne činite i svaki put kada se vozite idete na travu svaki put kada se okrenete uđete u travu i napravite opciju za kontrolu dodirom, a ne kontrolu nagiba
Real Racing 3 4.0.5 PUNI APK + MOD + Podaci
Real Bike Racing Preteky jqn
Glupa igra .moj gubitak podataka .Nisam ti trebao dati ni zvjezdicu.
Ova igra je dobra, ali ima mnogo problema i nejasan ekran molim dobar pregled
Ova igra je jako lijepa, ali ova igra ima jako manje faza
📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺📺
Mobile Legends: Bang Bang Acción jfy
Super IGRA Samo popraviti grafiku molim Vas plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzz
Preuzmite Speed Bike Racing Motor Racer APK - Najnoviju Verziju 1.0 Za Android ... Top Bike: Racing & Moto Drag; Real Bike Racing; Speed Moto GP Racing
Što da kažem da je nevjerojatno da su napravili tako dobru igru na toliko manje mb. pozdrav toj osobi koja je kreirala ovu igru
grafika i osjetljivost kontrole nisu tako dobri
Svi posjetitelji 402 Streetrace utrke već ovog vikenda mogu postati ponosnim ... Dovoljno je doći i pozorno pratiti utrke. ... 402 Bike Race
Loša nadogradnja. Motocikli sada skaču/poskakuju u stranu umjesto da klize. Vratite stariju verziju
Obožavam ovu igru, jako je zabavna i jako se brzo učitava i kad mi je dosadno dolazim u ovu igru i zaokupit će me otprilike 2 sata i volim je i igram na njoj većinu rupa dan ne u jednom, ali različito vrijeme u danu, tako da mogu raditi druge stvari, ali i dalje sviram na njemu većinu dana kada je editiranje tako jako zabavno, sviđa mi se
Igra je grozna za grafiku da ne pričam sranje
Upravo sam započeo ovu igru morto ciklusa. Javit ću vam kako se osjećam u vezi ove igre nakon što sam je neko vrijeme igrao. Hvala što ste na mojoj vrućoj liniji sa mnom, hvala i vidimo se sljedeći put, moglo je biti pet zvjezdica, dajte mi da vidim što mogu učiniti u vezi s tim, hvala bok.
Ova je aplikacija dobra aplikacija, ali vrijeme igranja je prekratko potrebno je samo 2 minute da se igra završi.
Po meni, grafika nije stvarna kao što je prikazano na slikama. Ne sviđa mi se igra
Toliko dobre grafike ahh sviđa mi se i 🙂👍😊💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 možda nije loša igra u svijetu ❣kej ovo nije loša igra❣❣
109 hot Real Bike Race; 4,2 play icon 396 hot Geometrija Idi; 4,6 play icon 625 hot Potraga троллфейса: SAD 1; 4,2 play icon 24 hot Battle Build
Igra je odlična kada se upravlja biciklom, lako je upravljati biciklom.
Vrlo lijepa igra, ali stvarno bih volio da u sljedećem ažuriranju ima više razina i opcije za više igrača Osim što je igra preporučljiva
Loša grafika i nije ni to peraja nakon što pobijedite u svakoj utrci
Volim ovu igru i želim dati 5 zvjezdica, ali za kontrolu dat ću 4 zvjezdice. Zahtijevam od razvojnog programera igre da poboljša kontrole. Molim vas....
Real Bike Racing रेसिंग bci
Ova igra je jako lijepa igra, njene kontrole su super i bicikli su dobri, dečki želite isprobati ovu igru
Igra je super
najgora igra ikada. nemojte ga preuzimati, vrlo loše kontrole i dump grafika. igra je puna usporenja...jako loše.
Lijepo je, ali trebali biste poboljšati grafiku ove igre
Super super super izvrsna igra. Moja omiljena igra u biciklističkim utrkama. Kontrole su također vrlo dobre. Molimo preuzmite ovu igru. Kako divne značajke ima i ima toliko uzbuđenja za igranje ove igre. Nikada vam nije dosadno igrajući ovu igru. Ovdje možete kupiti mnogo bicikala. Jako lijepa igra....
Lako i zanimljivo