Post by esmitaturmi on Feb 17, 2022 14:49:53 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове безкрайни пари ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
тази игра е готина, но малко изостава за мен
ГАДНА игра , която е много трудна
Супер
Реклами,реклами и пак реклами ... Не си струва ☠️
Тъпа е
Ако можех да оценя с 0 звезда, бих казал. На етап 37 все още изпитвам лоши контроли и едни и същи карти отново и отново. През повечето време тази дефектна игра има проблеми, така че когато съм на първо място, ме кара да остана последен. Постоянно сменя посоката, така че се връщам назад или дори не мога да се движа. Ако получите тази игра, вероятно ще останете разочаровани. Изтрих тази игра преди няколко минути след постоянните проблеми. Редактиране: Има постоянни реклами след всяко състезание, без значение дали губите или печелите, тази игра е гадна!
Първо искам да кажа, че тази игра е наистина забавна и предизвикателна, но има някои неща от играта, с които имам проблем. Например, ако загубите или дойдете последен, когато натиснете зеления бутон, за да преминете нивото, той не работи и не ви дава възможност да играете отново или да излезете от играта. Също така, когато играете на едно от препятствията, той издава този дълъг вибрационен шум, който е доста досаден за мен. И когато играете на бонус ниво, вие почти не получавате количеството монети, което искате, защото винаги отива напред👉
Харесвам тази игра. Много е забавно да се състезаваш
Всичко е наред, просто вече не е уникално по нива. Иска ми се да са на различни нива. Освен това ви дава възможност за добавяне на часовник, аз винаги избирам да пропуснете добавянето, но ми показва добавяне. Моля, поправете това, бих искал да му дам по-висока оценка. Късмет!
Това не е игра за лекар. Това не е игра за обличане и мода. Тази игра има табло с резултати. Тази игра изостава много. Има много добавки.
Тъпа и ужасна игра! Ако искате да счупите телефона, играйте на нея.
Ужас! Това е невъзможно да се играе тази игра! Толкова трудно че никой не я може! А и доскучавам много бързо! 😡😭🤢😥
За първи път тази игра играеше добре и след няколко дни, когато играх играта, автоматично се отказах, че давам само 1 звезда. Моля, направете играта правилно
Много дразнеща игра един път се отваря и друг път не се отваря давам 1 звезда заради тези проблеми.
по тъпа игра не бях играла
Много евтин опит за игра, активите най-вероятно са откраднати от unity, тъй като видях, че моделът на човек за тази игра е други "игри" от този тип разработчици. Играта просто се повтаря след известно време, както е, бягай, скочи, повтори. Също така има твърде много реклами за това колко евтина е тази игра. Вярвам, че това е някакъв странен опит за някакъв вид лопата, но както казах преди, след известно време дори истинско парче лопата е по-забавно от този абсолютен боклук.
Много каква игра, ако искате да инсталирате играта, която ще харесвате ми run race 3d,2d,1d
Това е добра игра, за много добавки и има много проблеми. Лесна е за научаване, но тази игра може да стане скучна. Не препоръчвам да изтегляте тази игра.
доста е добре, но има един проблем. Знам как да скоча двоен, но не знам как да скоча троен, някой помогне! Но има друг проблем. Когато се опитам да накарам добавката да пропусна някои от частите, не ми позволява. Не знам дали са ви свършили пропусканията на играта или нещо подобно, но мисля, че е досадно.Това е добре за мобилни играчи! Затова ви препоръчвам това.
Играта е много забавна и пристрастяваща. За времето, през което съм играл, не съм имал никакви грешки. Също така, много хора се оплакват от реклами или техните герои, които бягат назад, но играта е безплатна, така че те трябва да правят пари по някакъв начин, а тичането назад е също така да ви помогне да нулирате и да направите препятствието/скока, което сте пропуснали. Единственото ми оплакване е, че искам да има мултиплейър режим. Иначе страхотна игра!
Тази игра е фалшива, дори не можете да играете с ИСТИНСКИ хора! Освен това дори не ви дава урок как да играете тази игра, деволоперът наистина смята, че ще станем добри в тази игра за 5 секунди. Графиките са ужасни в сравнение с рекламите и аз изоставам всеки път! (Wi-fi ми е добър) Предлагам ви да не изтегляте тази ужасна игра, причината, поради която дадох тази 2 звезди, защото е игра за бягане и т.н. Предлагам ви да не получавате тази УЖАСНА игра, това е загуба на време!
Давам три звезди понеже когато си четвърти те елеминирад вместо това който е първи и да има само една обиколка 🤐🤐🤐Не мога да кажа друго🤐🤐🤐
Hotel Frenzy: Home Design Seikkailu fcv
Играта е страхотна, но нивата се страхуват.
Управете си играта боклуци. Поне го направете когато си минал първите две състезания, и като умреш на третото да имаш втори шанс, защото умирам за незнам си кой път на третото състезание. 👎👎👎 да умрете в кофа. Да ви еба майката. Не си я теглото. Педали. дедали.
педерастия за малоумници
Страхотна забавна игра. Графиката е страхотна, а контролите са много лесни. За разлика от някои хора, нямах нужда от урок, състезавайте се няколко пъти и лесно ще разберете какво трябва да правите. Имам само няколко забележки .1, може да се справи с много повече състезания с препятствия. След известно време го направи по-предизвикателно. 2, тази игра е твърде пристрастяваща! Сериозно страхотна игра и страхотен пас на време. 10/10 от мен
Повтарящо се, без предизвикателство. Но се дразня основно, защото няма как да изключим хаптичната вибрация, която е супер досадна. Докато всички тези игри имат ли ги включени по подразбиране?
Играта е точно goot gob 😇😇😇☺☺☺😍😍
Наистина ми хареса играта в началото, много пристрастяваща, но след това достигате определено ниво, където няма нови песни? просто продължавате да пускате едни и същи стари песни отново и отново. това става много скучно, много бързо. ако можете да добавите още нови нива, вместо да повтаряте стари, това би било 5 звезди, защото всичко останало е страхотно.
много е трудна☹️☹️☹️😔😔🙁🙁😲😟😟😟😬😬😬🤪🤪🤪
Най-тъпата игра на света!!
Твърде много реклами – опцията да не се рекламирам не работи (при мен така или иначе) и не гледам реклами след всяко изпълнение! Иначе доста забавна малка игра Update - няма начин да се играе, освен ако не подпишеш правата върху данните си - деинсталирана.
Много е ротина игра
Страхотна игра, но има и проблеми 1. Наистина изостава 2 . Моля, добавете звук. Става скучно 3. Моля, направете нови карти 4 . Опцията за сандък идва, но нямаме ключ, така че моля, не се показва Иначе е хубаво 👌
Run Race 3D Sports nrq
Самата игра е наистина забавна. Да, има много реклами. Но моето решение за това е да играя с изключен wifi. $2,49 без реклами е смешно. Проблемът ми с тази игра е с контролите и това е причината да деинсталирам. Докоснете веднъж, за да скочите, и отново за двоен скок. Но проблемът е в половината време, двойното скачане НЕ РАБОТИ. Това ме кара да загубя нивото и прави тази игра за съжаление невъзможна за игра.
Run Race 3D ስፖርት jas
Ужасно за батерията. Използва 1,96% батерия на час, когато дори не е отворен или активен. (Редовно затварям всички приложения) За справка, Facebook използва .3% на час, когато го отворя за известия, и само малко повече от това за сърфиране. Очевидно фишинг данни на заден план, защо иначе цялото използване на батерията Минах от зареждане през ден към зареждане два пъти на ден и все още има проблеми. Забавна игра, жалко, че убива телефона ви.
Много ми харесва това приложение, защото някак си ме вкарва в добро настроение. Но единственият проблем е, че нивата не са различни и просто не е креативно. Няма да го деинсталирам, защото ми харесва. Дори нивото на бонуса не е различно! Така че, моля, направете го различно!
мартин
Беше доста забавно.Има проблеми, тук-там, (короната на главата ви, когато сте на последно място, бягане назад, когато щракнете в грешно време, краткосрочен бутон за повторно възпроизвеждане/излизане, ...), но все пак съм добре с тях , всъщност не мисля, че са проблеми изобщо. ДО ниво 25. След като скочих надолу от люлеещата се лента, главата ми и другият състезател се ЗАПЯТ в платформата за крива и НЕ МОЖЕМ да излезем. Направих скрийншот. Да ти го изпратя ли по имейла?
Сега съм на ниво 1050 и наистина ми е приятно да играя тази игра, но има едно нещо, което ме дразни, е, че когато загубите, ще трябва да платите 1500 или 2000 монети и това наистина ме дразни. Също така трябва да рестартирам играта заради този бъг. Моля, поправете това.
😀😁
Run Race 3D Спортивные игры vub
Съжалявам, но съм честен. Играта е гадна Когато умреш, няма бутон за преиграване Как играеш оттам Мисля, че бих я играл много, ако не беше това
пи ми харесва др. версия
Тази игра беше страхотна и забавна за игра... но по някаква причина беше бавна и грешна на моменти. Имах приятел да го изтегли, за да види как е на нейния iPhone и играта работи много по-гладко, отколкото на моя Andriod. Беше малко разстроен.
В началото ми хареса играта, беше забавно да вляза. Понякога героят не реагира на това, че докосвате екрана, което става наистина вбесяващо... също така, когато героят ви започне да бяга назад, това е толкова досадно!! Съсипва играта за мен... и момче дори не ме накара да започна с рекламите... това е абсолютно нелепо. Реклама всеки път, когато загубите, и на всеки 2 игри, ако не загубите, е дяволска. Не инсталирайте, освен ако не обичате реклами.