Post by esmitaturmi on Feb 17, 2022 15:02:09 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi traucē naudu ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Spēle ir pilnībā jāmaina. Daži punkti, kāpēc es tā domāju 1. Spēļu faktūras ir patiešām sliktas, un tām nav arī labu tiešsaistes serveru. 2. Spēlei ir daudz kļūdu un kļūmju. 3. Izstrādātāji tas ir pieprasījums, lūdzu, mainiet grafiku vai vismaz ļaujiet tai izskatīties bloka tipa tekstūrai.
Tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, tā ir gluži kā minecraft dvīņu māsa. Bet iemesls, kāpēc es piešķīru 4 zvaigznes, ir tāpēc, ka nav laupītāju, lūdzu, pievienojiet laupītājus, ja iespējams, no otras puses, tas ir labākais paldies.
Šī spēle ir laba, bet poga un slēdzis ilgu laiku nedarbojas.
Man patīk šī spēle, taču tā liek man izdzēst visas manas apbrīnojamās spēles šai spēlei, kurai ir daudz problēmu, piemēram, nespēju pagatavot ēdienu, nespēju nosēdināt zirgu, kas nespēj stādīt augus un, visbeidzot, nespēju to iegūt un iegūt rūdu. Lūdzu, ja nevēlaties šīs problēmas, vispār nelejupielādējiet šo lietotni!
Ak... nē, tā joprojām nedarbojas bet... kad es lejupielādēju šo spēli jaunākajā Android ierīcē, tāpat kā manā sony xperia, tā darbojās... patiesībā tā ir mana vecā ierīce, kuru nevar palaist, jo lietotne nav var izmantot vecām Android ierīcēm ... tas ir labi, ja es nevaru atskaņot lietotni, es vismaz sniedzu labas atsauksmes dārgajiem izstrādātājiem, bet, ja jūs patiešām vēlaties novērst problēmu, noteikti kopīgojiet šo lietotni ar saviem draugiem
ES TIKTĀ NĪNĪS ŠO ES VĒLOS KONTROLĒT, BET ŠĪ SPĒLE LŪDZ VISUS LEJUPIELĀDĒT😡😡😡😡😡
Man ļoti patīk. Tā ir spēle, kas ir manās emocijās. Nākamajā atjauninājumā jums vajadzētu dot mums 'EYE OF Ender'. Mēs jūs gaidīsim.
Šī spēle man joprojām ir patīkama, bet, ja jūs to uzdodat Minecraft spēlētājam, lielākajai daļai spēlētāju tas nepatiks, jo (tātad es arī esmu minecraft spēlētājs) Es vēlos, lai jūs pievienotu jaunus mobus, kas ļoti atšķiras no Minecraft Pievienot zemāku atjauninājumu Tādi rāpojoši makaroni kā herobrine (nekad prātā), tad izveidojiet dažus zemūdens objektus un arī atjauniniet alas) Ja jums izdosies izdarīt šīs lietas, es piešķiršu pēdējo zvaigzni Paldies
Oho, man nekad nav bijis pietiekami daudz naudas Minecraft, taču šī spēle ir kā Minecraft bezmaksas versija! Laba grafika, pārsteidzoša, vienmērīga spēle. Es iesaku visiem, kas vēlas izmēģināt Minecraft bezmaksas muižā. Viens vārds apraksta šo lietotni: AWESOME!!!!!. Šī instalēšanas poga ir tikai viena klikšķa attālumā no visu laiku labākās Minecraft bezmaksas versijas! kas tev ir jāzaudē? LEJUPIELĀDĒJIET TAGAD! 😄
Tas ir aizkavēts, atšķirībā no minecraft, kas neļautu spēlētājiem iekrist tukšumā gultu karu laikā, nav iespējams notupties, kā arī problēmas ar reklāmu. Jā, es zinu, ka ir veidi, kā atbrīvoties no reklāmām, bet es joprojām izsitīšu zvaigzni!
Minecraft kopija, bet ar citu tekstūras pakotni. Tas nenozīmē, ka spēle nevar būt laba. Lieta tāda, ka spēlei ir vajadzīgas savas funkcijas, unikālas iespējas, lai RealmCraft nebūtu kārtējā Minecraft kopija, bet gan laba spēle ar savām idejām un funkcijām.
Man patīk spēle, bet domāju, ka tā ir pārāk lēna. Ir ļoti daudz reklāmu, un spēle ir arī neveiksmīga. tomēr tas ir ļoti līdzīgs Minecraft un ļoti jautri. Es iesaku spēli, ja jūsu interneta savienojums ir neticami spēcīgs, lai palīdzētu lēnumam.
Šīs spēles grafikas bija skaistas, jo tagad tā ir miskaste. Citiem ļoti iesaku neinstalēt šo trash grafisko spēli.
Lietojumprogramma ir laba, taču tajā ir daudz reklāmu, kad tiek parādīta reklāma, spēle tiek iesaldēta uz 2 vai 3 minūtēm, un reklāma pat netiek rādīta, tāpēc spēle bez iemesla sastingst. Tam ir arī ļoti slikta vadība, kad es eju vai pagriežot, tas visu sabojā.
1 zvaigznes jo man visu laiku met ārā no spēles
IZLASIET ŠO SAVĀM LABIEM! Nekas līdzīgs minecraft, bet ar lielisku grafiku, bet beigas ir noņemtas. beigas ir kā MINECRAFT SVARĪGĀKĀ DAĻA! bet nopietni, šai lietotnei IR JĀBEIDZ! Un spēle vienmēr darbojās nepareizi, vairāku spēlētāju režīms nekad netika ielādēts un avarēja, ja atvērāt inventāru 2 reizes. Bez laikapstākļiem, bez teleportēšanās ar komandām un vienmēr kļūmēm. Šī spēle nelīdzinās spēlei, kas tika radīta, lai to atkārtotu, un tai ir nepieciešams LIELS UZLABOJUMS. 😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡🤬😡😡.
RealmCraft 3D Mine Block World სათავგადასავლო icss
Tā ir ļoti atkarību izraisoša spēle, patīk,,,,,, Labi, jaunākā lietotnes atjaunināšana pastāvīgi sasalst un pēc tam tiek parādīta lietotne, kas nereaģē. Lūdzu, izlabojiet to
RealmCraft 3D Mine Block World ایڈونچر imti
Spēle ir ļoti apmierinoša. Man tas patīk. Bet ir dažas problēmas. 1: Kad sāku spēlēt šo spēli, tā bija ļoti laba. Bet pēc 5 mēnešiem tas sāka sasalst. Un kvalitāte arī nebija laba. Esmu pat vairākas reizes pārbaudījis savu internetu, bet tas nedarbojas pareizi. Tellurion Mobile, lūdzu, izlabojiet to. Galu galā šī spēle ir ļoti jauka. Es dodu padomu cilvēkiem, lūdzu, lejupielādējiet šo spēli, ja jums patīk rokdarbi. Ļoti jauka un grāvēja spēle.😊.
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure ruma
Tas ir īsts, bet es esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir tas, par ko tas tiek uzskatīts, ja jūs būtu čārteres "pikseļu veidotājs" un izveidotu relistiskākus (vairāk kā minecraft) rīkus, es jums sniegšu piecu zvaigžņu pārskatu. Šī bija laba spēle, bet, godīgi sakot, jums vismaz jāņem vērā mani ieteikumi. Expeshaly charrector viens.
Forsi iesaku ladet kam ir uhappy versija
Šis atjauninājums ir ļoti jauks, taču vajadzētu būt dažiem ienaidniekiem, piemēram, Ender Dragon, Weither un daudziem citiem, lūdzu, pievienojiet arī šos ienaidniekus.
tātad... tā ir laba spēle... buuuuuuuutttttttt, tā patiešām ir novēlota, ir pārāk daudz reklāmu, un tās vienkārši tiek rādītas, kamēr jūs spēlējat, skatīties apkārt ir ļoti grūti un traucējoši, jo jūs varat kaut ko sabojāt, kā arī tas ir tikai vesels ķekars baltā bloķē tās kinda neglīts... godīgs pārskats
Man liekas ka jums kas izveidoja šo spēli jums ir jāuzlabo nevajag tādas kartes kur ir sirsniņas jā vai nē citi ar var atbildēt uz manu atsauksmi ok🍩😎 jums nevajag sirsniņa mapes
Ir istais minecraft tikai pa 7,99😢😢
Forša spēle man patīk tikai šī spēle ir nokopēta drusku no spēles Minecraft. Bet vismas šī spēle ir Bez maksas.
Labi, tāpēc šī spēle ir lieliska, tās ir tikai kļūmes! Viņi ir briesmīgi! Tāpat kā tad, kad mēģinu pievienot detaļas vai uzbūvēt, tas radīsies kļūmes, un es izjaukšu lielu daļu mājas. Es zinu, ka tas nav mans planšetdators, un tas notika tikai tad, kad to atjauninājāt, pirms tā bija lieliska spēle, bet tagad man ir jāpiešķir tai 2 zvaigžņu vērtējums kļūdu dēļ. Lūdzu, izlabojiet to. Es domāju, ka, ja to labotu, tā būtu labāka spēle. Paldies, pamēģināšu.
Neticami jaunākajai versijai!!! Kādreiz tai bija četras zvaigznes, tagad piecas!!! Man ļoti patīk, ka ir koši zilas gultas un greznas durvis!!! Man patīk arī tas, ka tagad varu precīzi noteikt savu atrašanās vietu, lai nepazustu, ja klejoju, un nepazaudētu savu ledus pili, ko esmu uzcēlis līdzenā pasaulē radošajā režīmā. Es vēlos, lai viņi šajā izrāvienā saglabātu veco bākas animāciju. Bet tas joprojām ir forši. Es neredzu grafikas kvalitāti, tāpēc var snigt. Tomēr joprojām ļoti forša spēle.
Man patīk spēle un grafika , bet man ir lūgums , vai jūs varat veikt ūdens atjauninājumu spēlē , ja jūs veidojat baseinu ar kāpnēm , kāpņu spraugu nepiepildiet ar ūdeni , kas man nepatīk un ja redzat kaut kas no lielāka attāluma nav skaidrs, tas ir kā miglas veids vai kaut kas, es ceru, ka jūs kaut ko darīsit lietas labā, un paldies, ka izveidojāt tik labu spēli.
Teacher Simulator Ajanviete qavp
RealmCraft 3D Mine Block World Nuotykių vfc
man ļoti patika šī spēle. Bet mana spēle turpina sasalst. Es nevaru iekļūt savā pasaulē. Pls izlabojiet to. Es ļoti smagi strādāju, lai izveidotu savu māju. Es nevēlos to darīt vēlreiz. Pls izlabojiet to.
Tellurion mobile veido visdažādākās spēles... Vienīgā problēma ir tā, ka tās visas ir viena un tā pati spēle! Ar tām pašām problēmām! Nespēlējot šo spēli, jūs ieguldīsit daudz laika pasaulē, lai spēle avarētu un kļūtu nepieejama!
Man patīk šī spēle. Tā ir ļoti populāra spēle. Man patīk RealmCraft ar ādu................................................... .... Tam ir daudz kvalitātes. Tajā ir cilvēki. Tam ir daudz īpašību, ko ikviens var izskaidrot......................... ...................................................... .............................................................. ........................................ utt.......