Post by grannandcerdesu on Feb 21, 2022 7:41:45 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emoji Puzzle! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Emoji Puzzle! 2022 version ▞▞▞
Ужасна игра... превише реклама које су предугачке и подразумевано дају јачину звука.... не преузимајте ову игру као смеће
Волим ову игру, али превише Аддс молим
Emoji Puzzle! Başsındırma ursn
Сјајна игра, али неки од вас ће рећи да има много додатака што је истина, али ви момци искључите своју мрежу и играјте ову игру то је оно што ја радим
За један дан морам да радим више од стотину нивоа. У једном дану. То је превише. Знање о емоји слагалици. Савршена игра. Абдул и побољшане ствари у њему. Ако погледате у игрици. Иначе је ово савршена игра
То је нормална игра није толико добра, ок типови и досадно је ако ћемо је играти дуже
Одвратна игрица
Ово је сјајна игра са малим потешкоћама, али лако је разбити нивое и ово нам може помоћи и за друге ствари👏👏👏
My Home Design - Modern City Hjernetrim jagl
Превише огласа
игра је тако забавна, али огласи почињу ако кликнете на огласе са попустом од 30% КУПОВИНА ох уххххх
има најгори додатак, играм другу игру, његово додавање траје 100000 секунди, али додавање не прескаче
Ова игра је тако лака и за бебе је тако лака да сам на нивоу 103 да је тако лака да је добро избришем
Ова игра је тако најбоља и смешна, али ова игра је јако каснила и слагала емоји...
Кад се дође до 350 левела све се понавља.Иначе је игрица супер али 4 звездице због понављања
Ово је добра игра
Нема реклама, додајте много више огласа чине игру забавном глупим људима
Ова игра је сјајна и друга тужна ова игра је већ дала рекламе, па једноставно искључите своју ВиФи или везу за пренос података ОК дух 😊😊😊😊😊😊. Иначе ова игра је одлична па вам препоручујем да преузмете ову игру
💞Ово је сјајна👌 и фантастична💕 игра🎮...💝...сјајна апликација😎.💖.. ова игра је једноставно ван света 🌎❤и без реклама.....само искључите свој ВиФи 📶 и бум!!...нема више реклама...🙅♀
Изузетно се понавља и превише огласа.
Бесплатна верзија је узнемирујуће рекламе, није погодан за децу ... Када постоје игре за децу, би захвалан огласе превише да буде одговарајућа. Хвала на разумевању...
Волим игру, штавише, веома је лака за играње ❤💕 много волим емоџи слагалицу
Нисе
Ово је најбоља игра, али тешка
Емоји слагалица је одлична, али мислим да је ова игра боља за децу млађу од 6 година...Потребан је начин да направите резервну копију ваших података јер ако промените телефон, сви ваши подаци се бришу и враћате се на ниво 1 УГХ
Ова игра је забавна, али мој проблем су рекламе. Дао сам му 3 звездице
Тако је досадно али добро 😏
Емоји слагалица је најдивнија игра дивна игра за моје дете моја деца играју ову игру ноћу и увече и немају другу игру, зато сам дао пет звездица да једу ако је то избор КСКС и
Emoji Puzzle! Головоломки iatf
Понавља се после неког времена или бар код мене јесте.
Превише огласа... 😒
Добро и забавно,
У реду је, сви нивои су стварноиииииииии лаки, волео бих да је мало теже
То је добра игра.. Али постоје неки нивои емоџија понекад буду транспарентни ☹
Луда количина реклама! Играно 5 минута, а 3 од њих су биле рекламе дуге 30 секунди. Апсолутно смешно.
свиђа ми се начин на који си то ставио да изгледа као да је тешко у реклами, али није тешко лако је и имам само 7 седам
Игра има много реклама. Не свиђа ми се игра много, јако је досадна
У реду, али није лоше, посебно ове игре су добре за малу децу
Веома добра апликација за играње 👍
Има превише огласа за уживање. Сваки пар нивоа има оглас.
Emoji Puzzle! Слагалице rab
Веома је лоша и веома је тешка за играње. Каква игра само слагање и бојење
Овоме дајем 1 звездицу јер неки нивои никада немају смисла као ниво 22 и огласи ће почети за 20 секунди и 30 секунди, препоручујем власнику да поправи овај проблем!
ова игра је била некако забавна на почетку, али уопште није била добра, јер је само јутрос повезивала емоџи са емоџијима, и то понекад нема смисла, а онда, и онда постоје веома досадни делови, веома , веома досадно, мислио сам да ако наставим да играм, онда постаје интензивније и теже, па постаје забавније, не, много је досадно јер је превише лако
не преузимајте ову игру, она приказује огласе на свим нивоима без опције за прескакање..