Post by grannandcerdesu on Feb 21, 2022 7:50:52 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Немає можливості гри оідайн
Люблю цю гру. Не дуже в захваті від покупок у грі. Я вважаю за краще сплатити невелику суму наперед, ніж отримати задоволення від продажу ігор. Я буду грати до тих пір, поки це буде мінімально, але якщо буде важко насолоджуватися грою, не витрачаючи гроші, я вибуваю...
Чудова гра, але я вже давно не бачу будівель чи зони Альянсу.
(÷÷) 😄
Гра весела, і це F2P, якщо проявити надзвичайне терпіння.Одна величезна скарга, яку я здивований, я не бачу частіше: граматика, орфографія та контекст жахливі. Я не розумію, як може бути так важко переконатися, що випадкові слова не пишуться з великої літери та не використовуються розділові знаки. Це не в одній чи двох областях. Вся гра має проблеми
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivia frk
Rise of Empires: Ice and Fire Stratégiai játékok qahz
Не атакуйте як новий гравець, це дає вам шанс вивчити гру.
Напрягає довгое навчання, а так, в цілою ігра цікава. По ігре багатьох схожих. Гемплей радует.
Чудовий початок будівництва. Люблю графіку.. поки все добре. Сподіваємося, що ми зможемо розвиватися протягом гри без необхідності платити гідними темпами.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategi vphx
сова
Гра в порядку, як і будь-яка інша гра в своєму роді. Мені дуже подобається графіка..
Я отримую задоволення від цієї гри. Поки що проблем чи нарікань немає.
Дуже цікаво гра, рекомендую!!!
Норм можна грати
Меню навігації трохи обтяжує. Відсутня інформація про механіку гри. Графіка мила.
Гарна гра
Rise of Empires: Ice and Fire Strategické yyea
Ще толком не зрозумів що до чого
Після 15 лв грати взагалі хренова ( напостой нападають, відпор дати толком дати не можеш чому що ти на розвитії...рижі герої не випадають, а в противника по 2 в армії....)
Коли я вперше розпочав гру, я рекламував, що гра не була платою за перемогу, але це не так, щоб отримати кращі карикатури в грі, ви повинні заплатити за зміну, щоб отримати їх. Час створення стає все довшим і довшим, люди об’єднуються в команди і б’ють маленьких гравців, поки вони не захочуть грати. Якщо ви хочете досягти будь-якої точки в грі, ви повинні приєднатися до великого альянсу і почати як ферму для них, у будь-якому випадку ви отримаєте удар і втратите те, над чим наполегливо працювали.
хороша гра, сором паку в грі дуже дорого.
Немає навантаження, коли гра починається з нової, тому потрібно пройти всі тренування нових гравців, щоб завантажити старі облікові записи. Це поганий дизайн.
Велика оплата за перемогу в грі. Немає шансів навіть досягти більш високих рівнів
Я пробую цю гру після того, як побачив їхню рекламу, схожу на Age of Empire, але вона вводить в оману. На щастя, гра приносить задоволення, і найкраще, що розробник почав оновлювати та видаляти своїх напівголих героїв у належному одязі, тому мені зручно грати в неї з моїми синами та друзями по всьому світу.
Krutj aaasssssaa
Каже, що не потрібно платити, щоб грати, але скрізь реклама та підказка для оплати!!! Гарна гра, але все одно доведеться заплатити, щоб досягти успіху в грі!
Навіщо при скачуванні гри вказувати ,що пам'яті займає 339 мб ?) Пишіть негайно ,що гра може зайняти вашу пам'ять близько 2Г + всі картинки будуть у вашому кеші телефону ... Постійно перезавантаження .... Графіка самої гри дуже гарно намальовано ( тут від себе ще ⭐⭐
Чудова гра. Ви будете витрачати кожну хвилину неспання, граючи, тому що це так важко відкинути.
будь ласка, виправте, я не бачу історію чату про альянси та королівства.
Привіт, розробники, привіт.. Вам потрібно підтвердити швидкість випадання помаранчевого героя. Гра весела, але багато людей перестануть грати, якщо ви не покращите швидкість випадання оранжевого героя. Деякі з нас витратили гроші, використавши 20-30 помаранчевих сувоїв, і все одно не було помаранчевого героя.. Це BS.. Справді, дійсно Великий BS... Щоб люди грали, вам потрібно зробити це як мінімум помаранчевим героєм кожні 5 прокруток.
Гра хороша але упоролися в донаті, ігровими шляхами не реально розвиватись .
Загалом, гра досить непогана. Текстури/графіка досить гарні для своєї сцени, і геймплей повільний, але стає все швидше. З огляду на це, у мене виникла проблема з помилкою (я припускаю, що це все одно), коли я натискаю на свого лорда або лорда іншого персонажа, якщо я роблю будь-які дії, які змусять мене закрити його (наприклад, повідомлення, просування учасників, назад навколо або натиснувши червону кнопку x) вона зависає, і єдиний спосіб продовжити гру — це закрити її та знову відкрити гру. Це помилка?
Гра "стверджує", що це не P2W, але, безсумнівно, є багато способів P2W.... або принаймні просуватися набагато швидше!
Гідна гра з багатьма справами. Однак це все ще платня за перемогу в грі.
Гарна гра, але ви, як завжди, витрачали гроші, щоб дістатися куди завгодно
Це хороша гра. Читаю багато нарікань, але більшість з них від недосвідчених і нетерплячих гравців. Я граю в це вже більше півтора року. У неї дійсно можна грати безкоштовно. Але, звичайно, ви повинні розуміти, що це повільніше. (Дивно думати, що будь-хто розробить гру безкоштовно, тому будьте вдячні, що ви все ще можете насолоджуватися нею без необхідності платити.) Спілкування з іншими та знаходження хорошого союзу є важливими. Гарна спільнота. Спробуй це!