(Android/iOS) Castle Fusion Idle Clicker generator kristallarını aldadır
Feb 21, 2022 7:53:54 GMT 5.5
Post by grannandcerdesu on Feb 21, 2022 7:53:54 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kristallarını aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Darıxdırıcı... (Əsnəyir) Silinib.
Zucks
اللعبة لا يوجد فيها ربح və خسارة و ليس هنالك تحديات فقط تجمع التنانين و ترفع المستوى
Həqiqətən tez cansıxıcı olur
Bu yaxşıdır, lakin hekayə bir qədər qurudur və daşlar almayın, onlara ehtiyacınız yoxdur
İrəli getmək bir az çətindir
Yaxşı oyun amma darıxdırıcıdır
Daha çox iş lazımdır
Eyni sizin üçün və gözəl həftə sonu, eləcə də yaxşı bir gün keçirdik
Bu oyun gözəldir, mən onu sevirəm, amma yeni silahlar
İnkişaf etdiricilər bu oyunu bir çox başqalarından fərqli olaraq düz etdilər. 1. banner reklamı istədiyinizi soruşun və dəyər verir 2. əla qrafika 3. yaxşı hekayə 4. 1-dən çox sahə 5. reklamlara məcbur edilmir, lakin fayda üçün seçim verilir.6. oyunu birləşdirin, ancaq onu dəqiq vurmaq lazım deyil..həqiqətən heyran qaldı, bir oyunçu kimi arzularını qeyd etdi və onlar bunu ürəkdən qəbul etdilər. .... 1 kiçik mənfi, düzəldərkən ekranı örtür və oyunu dayandırır, Həmçinin ən böyük qüsur, hekayə sadəcə ölü bitir, bir fikri var idi ... amma sonra heç bir şey yoxdur.
Bacardığınız qədər oyuna daxil olun, onun əyləncəli əyləncəsi var
gözəl
Mümkünsə, 6 ulduz qiymətləndirərdim! Valideynlər və uşaqlar üçün mükəmməldir! Mən oynaya biləcəyim və ya uşaqlarımın telefonumdan oynamasına icazə verə biləcəyim əyləncəli oyun axtarırdım. Bu odur! Birincisi, narahat olmaq üçün heç bir uyğun olmayan reklam yoxdur, bu, bir çox tapmaca oyunlarında ən böyük problemlər olduqda bitdi. 2-cisi, banner reklamlarının isteğe bağlı olduğunu və defolt parametrin OFF olduğunu həqiqətən yüksək qiymətləndirirəm. Mən onları dev üçün işə saldım. Zövq ala biləcəyim və ibtidai sinif yaşlı uşaqlarımla bölüşməkdən narahat olmaya biləcəyim əyləncəli oyun üçün təşəkkür edirəm.
Yaxşıdır, lakin kifayət qədər vəsait əldə etmək üçün çox işləməyə və bu qədər uzun müddət kənarda qalmaq lazım deyil
Ümumilikdə gözəldir, amma mənə elə gəlir ki, heç bir şey yoxdur. Meyxananın nə olduğu kimi, çünki onun üçün bir şey aldığımı görürəm, amma tapa bilmirəm.
Gördüyüm yeganə oyundur ki, siz daşlardan istifadə etdiyinizə görə cəzalandırıla bilərsiniz. Əgər siz qiymətli daşlar xərcləmisinizsə və RNG sizə nifrət edirsə, onlar əslində bonusları götürürlər... çünki kifayət qədər qiymətli daşlar xərcləməmisiniz. Tamamilə axmaq
Darıxdırıcı oyun
Tamam oyundur. Mənim bəyənmədiyim əsas şey, aldığım qırıntıların miqdarıdır. Bu, "ikiqat hurda reklamı" ilə uyğun gəlmir. 10 trilyon qırıntım varsa, reklamla birlikdə 20 trilyon olmalıdır. Amma bu belə olmur. Mən sizin hurda işiniz necə olduğunu bilmirəm, amma mənə orada olmalı olduğum rəqəmləri vermir, amma deyil.
Oyun mənə çox gülməli gəlir, amma bir şey var ki, mən 115 qiymətli daşımla göyərtə almaq düyməsini 5 dəfə basdım, lakin yalnız 4 kart aldım, hər bir ödəniş üçün 3 kart alacağımı bildirirəm.
Bu oyun yüksək qrafika, 3D simvollar, qanuni birləşmə prosesi ilə möhtəşəmdir. Və daha bir çox təsviredilməz xüsusiyyətlər, əminəm ki, sevəcəksiniz, oyun orijinaldır, tapa biləcəyiniz unikal xüsusiyyətləri, qonaqlar, qəhrəmanlar, birləşmə səviyyələrinin çeşidi və daha çox görüləsi işlər.
Bunu təxminən iki ay oynadıqdan sonra reytinqimi 4-dən 2-yə endirməliyəm. Müəyyən bir nöqtəyə çatdıqdan sonra oyun çox mənasız görünür. Satın almaq üçün hər hansı bir avtomatik qoruyucu təkmilləşdirmə olmadan, sadəcə olaraq eyni şeyi təkrar-təkrar edirsiniz və real irəliləyiş yoxdur. Prestij təkmilləşdirmələrin dəyəri ilə müqayisədə çox az qiymətli daş verir. Mən indi prestij 20-dəyəm və oyuna yeniləməyə ümid edirdim, amma oyunu artıq başa vurmuşam.
bu əyləncəli bir oyundur, bəlkə də digər oyunçulara hücum edə biləcəyiniz bir onlayn oynamağa cəhd edin və siz müdafiə etməlisiniz və yaxşı müdafiə etsəniz, onların siz formalaşdırmaq istədiklərini əldə edəcəksiniz və qalib gəlsəniz, əldə etmək istədiyinizi götürə bilərsiniz. sən ölümə getdin, pulunu geri alana qədər geri qayıtmalısan, görürəm ki, bu çətin olardı və ya ola bilər, amma mənim fikrimcə bunu etsən daha yaxşı olardı
Belə çooooox. Geridə qalan hədəf oyunu.? Potensial çoxdu, amma indi zərbələr.
Cannon Fusion ən çox boş oyunlardan daha çox şey edir. O, təkcə oyunçuların izləməsi və gedişatını izləməsi üçün hekayə xəttini müəyyən etmir, həm də uzun müddət təkrarlanmaya məruz qalmaqdan yaranan cansıxıcılığın son və diqqətəlayiq şəkildə baş verməsini gecikdirmək üçün xüsusiyyətləri müxtəlifləşdirir, bu da tez-tez bir hekayənin silinməsinə səbəb olur. proqram. Bu oyun indiyə qədər 5 ulduzlu baxışa layiqdir. Təəssüf ki, istədiyim qədər yaza bilmirəm. Beləliklə, deyirəm ki, bu gözəl oyunu sınamalısınız!
Ümumilikdə əyləncəli oyun. Yaxşı animasiyalar, reklamlar üçün layiqli dəyər. Əgər pul xərcləmədən layiqli irəliləyiş əldə etmək istəyirsinizsə, onları çox izləmək tələb olunur. Mən də bu baxış üçün 500 valyuta aldım. EDIT: ən son yamaqdan etibarən bir neçə təkmilləşdirmə oyun valyutasında deyil, qiymətli daşlara başa gəlir. Bu, daha da aşağı irəliləməyə imkan verir.
Oynadığım hər hansı digər birləşmə oyunu kimi, amma nədənsə səs parametrləri üçün seçim yoxdur?
Bu oyunu sevirəm, bu mənim ikinci sevimli oyunumdur, ilk sevimli oyunum minecraftdır
O qədər də yaxşı deyil, amma oyunu bəyəndim
Reklamlar bol
Castle Fusion Idle Clicker ง่ายๆ kyv
İndiyə qədər yaxşıdır. Kaş ki, daha çox seçim olsun
İlk saat əyləncəlidir.... görəcək ki, m9re maraqlı olacaqmı 🤔
Sadə bir oyun üçün çoxlu məzmun, üstəlik reklamlar əslində oyununuz üçün isteğe bağlıdır. İnkişaf etdiricilərə böyük hörmət!
Bir müddət sonra köhnəlir və bir az yorucu olur.
Epstein özünü öldürmədi
Castle Fusion Idle Clicker Kasual zxnw
Tamam
Oyun yaxşıdır, mən bundan həzz alıram, irəlilədikcə mütləq yaxşılaşır, həm də oyunu asanlaşdırır. Mənim əsas problemim, köhnə mükafat məbləğini istəsəniz, feniks toplasanız, reklamlara baxmaq ehtiyacını həyata keçirən ən son yeniləmədir. Bu, hətta indi onları toplamaq istəməyinizi aradan qaldırır, çünki onları toplamaq üçün mükafat o qədər də böyük deyil.
Çox asılılıqdır! Bu oyun boş oyunlara tamamilə yeni twist verir. Məncə, demək olar ki, qala müdafiəsi kimi hiss olunur, amma bu, yaxşıdır, oyunlar əladır!
Bir az darıxdırıcı ola bilər
Əyləncəli, lakin təkrarlanan.
Darıxdırıcı və təkrarlanan oyun.
Çoxlu reklam!
Bola de Foguete - Rocket Car Ball Esportes svy
Tərkibində bir az çatışmazlıq kimi görünən qəribə dərəcədə asılılıq yaradan və yaxşı düşünülmüş oyun. Bundan əlavə, bir neçə səhv problemi var və təlimatları başa düşmək o qədər də asan deyil. Reklam oynanarkən telefonumdan uzaqda olduğum üçün videodan çıxmağım çox uzun sürdüyünə görə mənə 64b verəcək bir əlavə ilə ikiqat artmaqdan 32b qırıntı itirdim. Elandan çıxdıqdan sonra göstərdi ki, mən getdiyim müddətdə "2 milyon qazanmışam" (saniyədə 2 milyon qazanıram) və heç vaxt 32b almamışam.
Oyunda elan edildiyi kimi idke qırıntıları vermir. Riyaziyyat 50000% azalıb. Boş işləməyən avaraya vaxtınızı sərf etməyin.
Bu oyun ən yaxşısıdır
Castle Fusion Idle Clicker სხვადასხვა vdk
F2p oynaya biləcəyiniz maraqlı boş oyun gözlənilməz şəkildə genişlənməyə və böyüməyə davam edir
Qələbə/məğlubiyyət şərti yoxdur. Nə qədər az qülləniz varsa, bir o qədər az goblinlər görünür. Mənasız oyun.
Bu, sadəcə tapdığım bir səhvdir və heç bir şəkildə nəzərdən keçirmə. Oyun hər halda əladır. Beləliklə, hər dəfə bir qülləyə və ya qülləyə toxunduğunuz zaman o, onun soyuma müddətini sıfırlayacaq, o deməkdir ki, əgər sizdə varsa, deyək ki, mexaniki, əgər onu vurmağa davam etsəniz, sərf olunan vaxtın yarısı ilə minlərlə qırıntı əldə edə bilərsiniz. Oyunu pozmur, amma yenə də səhvdir
Onu üyütmək çox uzun çəkir, bu, yalnız yeni qoruyucudur, sonra müəyyən bir nöqtəyə çatdığınız zaman hər şeyi yenidən başlayırsınız, sadəcə vaxt aparır və mənası yoxdur.